Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Αντρικό: Α.Ο. Ερμιόνης - Πανιώνιος Κορίνθου 31-79

Την πρώτη του ήττα γνώρισε ο Α.Ο.Ε. το Σάββατο στην Ερμιόνη απέναντι στον πανίσχυρο Πανιώνιο Κορίνθου. Η ομάδα μας στάθηκε πολύ καλά για 3 δεκάλεπτα, παρά τις απουσίες που είχε να αντιμετωπίσει, καθώς Ζάννος, Φασιλής και Δεβελέλος δεν έδωσαν το παρών για προσωπικούς λόγους.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, το Ξυλόκαστρο κέρδισε το Χιλιομόδι φτάνοντας έτσι στη 2η νίκη και παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Πανιώνιο, τον οποίο και αντιμετωπίζει την επόμενη εβδομάδα, ενώ η Αρχαία Κόρινθος, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που την ήθελαν να βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από πέρσι κέρδισε εκτός έδρας στο κλειστό της Ερμιόνης, τον Α.Ο. Σπετσών.

Από 2 νίκες σε ισάρριθμους αγώνες λοιπόν ο Πανιώνιος και το Ξυλόκαστρο που οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος, με μια νίκη και μία ήττα ακολουθούν η Ερμιόνη και η Αρχαία Κόρινθος που αναμετρώνται το Σάββατο στην Κόρινθο και με 2 ήττες ακολουθούν Χιλιομόδι και Σπέτσες που θα βρεθούν αντίμέτωπες την άλλη εβδομάδα.

Oι πόντοι του Α.Ο.Ε.: Παπαθανασίου, Μπουκουβάλας 4, Στάικος 9(3), Τσίγκανος, Δημαράκης. Κωτσοβός, Μαγδαληνός 10(2), Σμάνης 3, Παλυβός 4, Καρακατσάνης. Βιρβίλης 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου