Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Α.Ο.Ε. - Χιλιομόδι 36 - 50 Πανιώνιος - Α.Ο.Ε. 105 - 39

Καθυστερημένα, αλλά είμαστε πάλι εδώ!

Δύο συνεχόμενες ήττες επιφύλασσαν οι προηγούμενες αγωνιστικές για τον Α.Ο.Ε. από Χιλιομόδι και Πανιώνιο Κορίνθου αντίστοιχα. Και αν στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο το αποτέλεσμα ήταν παραπάνω από βέβαιο πριν ακόμα ξεκινήσει ο αγώνας, σε αυτό με το Χιλιομόδι που προηγήθηκε κιόλας, η ήττα ήταν μη αναμενόμενη.

Η ομάδα μας με τεράστιες ελλείψεις προσπάθησε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική αλλά δεν τα κατάφερε. Με πολύ κακή άμυνα που επέτρεψε στους παίκτες του Χιλιομοδίου να κάνουν πάρτυ μέσα στη ρακέτα και με κακές επιλογές στην επίθεση έχασε όχι μόνο τον αγώνα, αλλά και τη διαφορά πόντων που είχε από την εκτός έδρας νίκη της στο Χιλιομόδι.

Οι απουσίες και οι ελλείψεις αποτελούν μεν ελαφρυντικό, αλλά όχι δικαιολογία. Ζάννος, Σμάνης και Μαγδαληνός έφτασαν οριακά πριν το παιχνίδι αν όχι μετά την εκκίνησή του, λόγω υποχρεώσεων που δεν μπορούσαν να αναβληθούν. Ο Δεβελέκος από το μνημείο του άγνωστου στρατιώτη σίγουρα ευχόταν το καλύτερο για την ομάδα, η απουσία του όμωε ήταν παραπάνω από εμφανής. Μοναδική θετική παρουσία αυτή του Παλυβού, που στα τελευταία παιχνίδια ΄έχει δώσει πολύτιμες λύσεις και αποτελεί ένα σημαντικό όπλο στα χέρια του Σκορδή.

Το Χιλιομόδι από την άλλη, παρουσιάστηκε τελείως διαφορετικό. Διαβασμένη ομάδα, με υπομονή και έξυπνες επιλογές απέναντι στην τραγική άμυνα της Ερμιόνης, καλή άμυνα που έγινε ακόμα καλύτερη λόγω των τραγικών ποσοστών των παικτών μας, κατάφερε να αποδράσει με το διπλό, πριν συνεχίσει την πορεία του και πριν κερδίσει και το Ξυλόκατσρο την επόμενη αγωνιστική. Σημαντική πρόοδος για μια ομάδα που πέρσι δεν είχε ΄κάτι ουσιαστικό να επιδείξει, φέτος όμως έχει μπει ήδη σφήνα ανάμεσα σε Ερμιόνη και Ξυλόκαστρο επιδιώκοντας να τερματίσει όσο πιο ψηλά μπορεί.

Στους άλλους αγώνες των 2 προηγούμενων αγωνιστικών, οι Σπέτσες πέτυχαν την 1η νίκη τους στον πρωτάθλημα με αντίπαλο την Αρχαία Κόρινθο, ενώ ο Πανιώνιος συνεχίζει την τρελή του πορεία προς την άνοδο.

A.O.E. - Χιλιομόδι: 36-50
Παπαθανασίου 1, Φασιλής 6, Ζάννος 5(1), Μαγδαληνός 6μ Μπουκουβάλας 7, Κρουμπούζος 1, Κωτσοβός, Δαγρές, Σμάνης. Παλυβός 10, Βιρβίλης, Σκούρτης

Πανιώνιος - Α.Ο.Ε: 105-39
Παπαθανασίου, Φασιλής 2, Ζάννος 6 (2), Στάικος 11(1), Τσίγκανος 1, Κωτσοβός 2, Σκούρτης, Δαγρές 2,Σμάνης 3, Παλυβός 4, Βιρβίλης 2, Δίνονας 5 (1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου