Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Δόξα ΠΣ Άγιος Ανδριανός - Α.Ο. Ερμιόνης 43 - 77

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Α.Ο. Ερμιόνης και τη 2η αγωνιστική του Β' ομίλου που έφερε την ομάδα μας μόνη πρώτη στον όμιλο σε συνδυασμό και με τα άλλα αποτελέσματα.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική μια και η διαφορά των δύο ομάδων μέσα στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου του Ναυπλίου ήταν πολύ μεγάλη. Το ξεκίνημα του Α.Ο.Ε. ήταν κυριολεκτικά εκρηκτικό και το επιμέρους σκορ 7-30 του 1ου δεκαλέπτου τα λέει όλα. Το δυσκολο σε αυτά τα παιχνίδια είναι να διατηρηθεί το κίνητρο της ομάδας αλλά και το να αποφευχθεί κάποιος τραυματισμός. Για 2ο συνεχόμενο αγώνα η Ερμιόνη κινδύνεψε να χάσει για περισσότερο από ένα παιχνίδι ένα από τα βασικά στελέχη της, καθώς μετά το ελαφρύ διάστρεμμα του Μαναριώτη στο πρώτο παιχνίδι, ήταν σειρά του Κοντογιάννη να δεχθεί ένα επικίνδυνο χτύπημα το οποίο των έθεσε εκτός παιχνιδιού από νωρίς και του άφησε για ενθύμιο κάποια ράμματα. Ευτυχώς για την ομάδα, δεν υπάρχει θέμα μη συμμετοχής του στο επόμενο παιχνίδι. 

Στα καθαρά αγωνιστικά τώρα, ο Γκολέμης με κεκτημένη ταχύτητα από την πρώτη αγωνιστική ήταν και πάλι καταιγιστικός σημειώνοντας 22 πόντους με πολύ τρέξιμο στον αιφνιδιασμό έχοντας πολύ κοντά επιθετικά το Δεβελέκο που ξεκίνησε θυμίζοντας επιβλητικές εμφανίσεις προηγούμενων ετών. Μεγάλη εμφάνιση από το Γανώση που είχε πολύ καλά διαστήματα αλλά και από το Δάγκλη (3 π.)που δεν έδωσε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους κοντά στο καλάθι επιθετικά αλλά και αμυντικά για όσο αγωνίστηκε. Φυλαγμένο παιχνίδι για το Μαναριώτη μετά τον τραυματισμό της προηγούμενης αγωνιστικής λόγω και της εύκολης όπως αποδείχθηκε αποστολής της ομάδας. Ζάννος και Μαγδαλινός πρόσθεσαν από 7 και 5 πόντους αντίστοιχα, ενώ με 3 ακολούθησε ο Σμάνης.

Δεύτερη νίκη λοιπόν και συνέχεια το επόμενο Σάββατο με αντίπαλο το Λιγουριό στις 18:00 κλειστό γυμναστήριο της Ερμιόνης. Το Λιγουριό έιχε ρεπό χθες ενώ στους άλλους αγώνες, ο Α.Ο. Σπετσών ηττήθηκε από τον Ασκληπιό Επιδαύρου εκτός έδρας και η Μπουμπουλίνα επιβλήθηκε του Αργολικού στην Ερμιόνη. 

Τα μέχρι τώρα γνωστά αποτελέσματα του Α΄ομίλου, Ξυλόκαστρο και Αρχαία Κόρινθος συνέχισαν το εκπληκτικό ξεκίνημά τους διασύροντας Χιλιομόδι και Απόλλωνα Αθικιων αντίστοιχα, ενώ το Κοκκώνι επικράτησε με 4 πόντους διαφορά του Βραχατίου εκτός έδρας(αναλυτικά αποτελέσματα ακολουθούν).  

Πριν κλείσουμε, αναφορά πρέπει να γίνει στη μεγάλη νίκη του παιδικού της Ερμιόνης απέναντι στο Λιγουριό, με την οποία η επόμενη γενιά του Α.Ο.Ε. κάλυψε και τη διαφορά της ήττας του 1ου αγώνα και πλέον βαδίζει ολοταχώς για την πρόκριση στη 2η φάση. Δυνατό παιχνίδι για γερά νεύρα που έδειξε για ακόμα μια φορά τη σοβαρότατη δουλειά που γίνεται στα προ τετραετίας σχεδόν διαλυμμένα τμήματα υποδομής. Συγχαρητήρια στα παιδιά, αλλά πολλά μπράβο και σε διοίκηση - προπονητή! 

Οι πόντοι του Α.Ο.Ε. (Σκορδής Ι.): Κοτσοβός, Φασιλής, Ζάννος 7(1), Μαναριώτης 10(2), Γκολέμης 22(1), Δάγκλης 3, Δεβελέκος 15(1), Γανώσης 4,  Σμάνης 3, Κοντογιάννης 8, Βιρβίλης, Μαγδαλινός 5(1)

ΥΓ: Nα ευχαριστήσουμε έστω καθυστερημένα τη διοίκηση του Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου για τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής. Το site της ομάδας:   www.ao-apollon-ak.gr


3 σχόλια:

  1. Μπράβο παιδιά καλή συνεχεία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ερμιοναρα για ανοδο!!!!!!δεν σταματαει πουθενα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. sigxaritiria sto pediko gia tin megali prospatheia pou ekanan k kalipsan tin diafora pou eprepe..alla k sto antriko pou pame treno, pame gia to 3 sta 3 me to ligourio..ena megalo mpravo se sas pedia neous k palious pextes pou opos deixnoun exoun megali diathesi k dipsa na kanoun xaroumenous tous euatous tous alla k emas tous ermionites pou stekomaste dipla sas..thelo na ekfraso ta sigxaritiria m ston apolaustiko golemi gt gia alli mia for itan foveros..alla k ston megalo pextara pou exei vgalei to emionitiko basket develeko anastasi..euxaristoume pedia kai ta kalitera erxonte..

    ΑπάντησηΔιαγραφή