Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Α.Ο. Ερμιόνης - Α.Ο. Koρωνίς Λυγουριού 100 - 46

3η νίκη στο 3ο παιχνίδι για τον Αθλητικό Όμιλο Ερμιόνης, που έδειξε για μία ακόμα φορά ότι δεν αστειεύεται, καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι από το 1ο δεκάλπετο και πάλι, όταν και προηγήθηκε με 39-13.  Εκρηκτικό ξεκίνημα από την ομάδα μας, η οποία με όπλα της τη δυνατή άμυνα, τα κλεψίματα και τα εύκολα τελειώματα στο αιφνιδιασμό κατάφερε για πρώτη φορά φέτος να φτάσει τους 100 πόντους και να ευχαριστήσει τον πολύ κόσμο που την ακολούθησε το κλειστό γυμναστήριο της Ερμιόνης για να της συμπαρασταθεί.

Ο Α.Ο.Ε. ξεκίνησε με το σύνηθες για τη φετινή χρονιά σχήμα του, με Μαγδαλινό στον άσσο, Γκολέμη και Μαναριώτη στην περιφέρεια και Δεβελέκο και Κοντογιάννη κοντά στο καλάθι. Θέλοντας να καθαρίσουν από νωρίς το παιχνίδι, οι παίκτες του Α.Ο.Ε. πίεσαν, έκλεψαν μπάλες και με τον Μαγδαλινό να ανοίγει πολύ γρήγορα τον αιφνιδιασμό και να βρίσκει συνεχώς με τη μια το Γκολέμη ο οποίος σταμάτησε στους 29 πόντους, το παιχνίδι έγινε τυπική διαδικασία από νωρίς. Σημαντική η 2η συνεχόμενη πολύ μεγάλη εμφάνιση του Δεβελέκου αλλά και η επιστροφή του Κοντογιάννη που μετά τον τραυματισμό του στον προηγούμενο αγώνα, αγωνιζόμενος για σχετικά μικρό διάστημα λόγω κάποιων αυστηρών φάουλ, σημείωσε σε ρυθμό ρελαντί 17 πόντους.  Με 9 ακολούθησε ο Μαναριώτης ενώ μεγάλη εμφάνιση για μία ακόμα φορά έκανε ο Γανώσης δίνοντας εντυπωσιακές μάχες και προσφέροντας θεαματικές φάσεις. Οσο ο χρόνος πέρναγε, υπήρξε η δυνατότητα για διάφορες δοκιμές σε άμυνα και επίθεση από το Σκορδή.

Σημαντική η παρουσία του Λυγουριού που παρά τη διαφορά δυναμικότητας και παρά το ότι είναι μια ομάδα που αποτελείται κυρίως από πιτσιρικάδες κι εφήβους, προσπάθησε και κατάφερε σε πολύ μεγάλο βαθμό να παίξει μπάσκετ, να μην κατέβει στο γήπεδο για να χαλάσει το παιχνίδι και να παρουσιάσει αναμφισβήτητα την καλύτερη εικόνα από τις μέχρι τώρα αντιπάλους της Ερμιόνης, παρά το ότι τελικά ηττήθηκε με τη μεγαλύτερη διαφορά. Αξίζει ένα μπράβο σε όλα τα παιδιά και στον προπονητή.

Για την Ερμιόνη ακολουθεί ρεπό το επόμενο Σαββατοκύριακο, κάτι που ελπίζουμε ότι δε θα βγάλει την ομάδα εκτός ρυθμού πριν τον αγώνα με τον Αργολικό στο Ναύπλιο, το Σάββατο 30 Οκτωβρίου και ώρα 17:00 για την 5η πλέον αγωνιστική. 

Αποτελέσματα των άλλων αγώνων και ομίλων θα ακολουθήσουν, καθώς μέχρι τώρα το μόνο γνωστό είναι η δύσκολη νίκη του Α.Ο.Ξ. με διαφορά 4 πόντων απέναντι στον Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου, στο ντέρμπι του 1ου ομίλου.

Δεκάλεπτα: 39-13, 19-11, 21-10, 21-12

Α.Ο.Ε. (Σκορδής Ι.):  Μπουκουβάλας 2, Φασιλής 2, Ζάννος, Μαναριώτης 9(1), Γκολέμης 29 (2), Τσίγκανος, Δεβελέκος 19, Γανώσης 5, Σμάνης 4, Κοντογιάννης 17, Μαγδαλινός 4, Παλυβός 9

4 σχόλια:

  1. ti na po..ti na po..den iparxoun logia gi auti tin omada..o Enas(19π.) kaliteros apo ton Allon(29π.)!!!xreiazete sigxaritiria k stous pextes tis raketas,foveri emfanisi tou souli ganosi alla k kali parousia enos pexti pou dinei megali <> opote mpenei sto agona..euxaristo pedia pou me kanate na peraso ena oraio apogeuma k ena diskedastiko vradi..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. gia to develeko lete???xaxaxaxxaxaxaxa oi alloi ths omadas mas ton kanoun maga

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kaneis lathos file m den milisa mono gia ton develeko..alla k ean thes na milisoume gia develeko kaneis megalo lathos gi auto pou eipes gt o develekos kanei mages tous simpextes tou me tis kiniseis pou kanei mesa sto gipedo..k se rotao gia na se valo na skefteis ean den ekane tis kiniseis tha ekane mages tous simpextes tou pou o oi periferiakoi meta to mats feugoun me 7 assist o kathenas meso oro..??milisa k gia allous pextes gt kolises ston pextara..?k na s po k kati allo pos einai o ronaldo stin real prepei na xerese pou exoume k enan totoio pexti ston aoe..develekos=pextouras mathe basketaki..mathe basketaki..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΘΕ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ ΛΕΜΕΕΕΕ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή