Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

ΚΟΡΩΝΙΣ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ-Α.Ο.ΕΡΜΙΟΝΗΣ 83-97

Tο χειρότερο αμυντικά παιχνίδι για τον Α.Ο.Ε που συνέχισε την αήττητη πορεία του απέναντι στην ομάδα που έχει δείξει ότι αποδίδει μακράν το καλύτερο μπάσκετ από τις υπόλοιπες αντιπάλους, στα παιχνίδια και των 2 γύρων.

Νέα παιδιά, δυνατές άμυνες, τρέξιμο και μια ομάδα που μπήκε στο γήπεδο να παίξει το παιχνίδι της, καθαρά, με συγκεκριμένο προσανατολισμό και τελικά κατάφερε να κερδίσει το θαυμασμό όλων. Κρίμα που όπως δείχνει η μέχρι τώρα βαθμολογία, η ομάδα αυτή δεν προκρίνεται στην επόμενη φάση.

Για τον Α.Ο.Ε., εκτός από την κακή άμυνα, πρέπει να αναφερθεί η σταθερά καλή επίθεση όπως και η πολύ καλή ομαδική παρουσία του 1ου δεκαλέπτου. Χαρακτηριστκά λίγες προσπάθειες 3 πόντων, αν θυμόμαστε καλά 2 ή 3 όλες κι όλες με την Ερμιόνη να πετυχαίνει 98 πόντους χωρίς κανένα τρίποντο.

Ο Κοντογιάννης για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι έφτασε (και ξεπέρασε) την 30άρα και ήταν ο 1ος σκόρερ φορτώνοντας το αντίπαλο καλάθι με κάθε πιθανό κ απίθανο τρόπο. Ακολούθησε ο Γκολέμης ε 22 πόντους,  πολυτιμότερος όμως παίκτης κατά την άποψη του blog ήταν ο Γανώσης. Ο ψηλός της Ερμιόνης με μια μεγάλη εμφανιση επιθετικά και αμυντικά έκανε σαφές πως έχει ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών, έχει ενταχθεί στην ομάδα και όσο τα δυσκολα πλησιάζουν, τόσο βελτιώνεται. προσφέροντας σε όλους τους τομείς.

Επόμενο παιχνίδι εντός εδρας με τον Αργολικό το Σαββατο 18 Δεκεμβρίου στις 17:30 

Οι πόντοι του Α.Ο.Ε.(Σκορδής Ι.) : Δαγρές 4, Φασιλής 4, Ζάννος 4, Μαγδαλινός 4, Γκολέμης 22, Παπαμιχαήλ, Δεβελέκος 5, Γανώσης 7, Σμάνης 4, Κοντογιάννης 31, Μητσου, Παλυβός 10


1 σχόλιο: