Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Α.Ο.ΕΡΜΙΟΝΗΣ-ΑΤΡΕΑΣ Γ.Σ ΜΥΚΗΝΩΝ 72-45

Δεύτερη νίκη στο δεύτερο παιχνίδι της Β' φάσης της Α2 ΕΣΚΑΚ για τον Α.Ο. Ερμιόνης που μετά την εκτός έδρας νίκη στο Ξυλόκαστρο την προηγούμενη εβδομάδα, επικράτησε και του Ατρέα και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον επίσης αήττητο Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου.

Ο Α.Ο.Ε. δεν ξεκίνησε καλά και τελικά πραγματοποίησε ένα από τα χειρότερα (αν όχι το χειρότερο) πρώτα ημίχρονα της φετινής χρονιάς. Πολλές βιαστικές επιθέσεις, αρκετά λάθη και κακές επιλογές, οδήγησαν την ομάδα στα αποδυτήρια στο τέλος του 2ου δεκαλέπτου προηγούμενη με 24-14 και έχοντας μόλις πραγματοποιήσει μια πολύ άσχημη επιθετικά εμφάνιση.

Αυτό προσπάθησαν να διορθώσουν παίκτες και προπονητής στο 3ο δεκάλεπτο, μπαίνοντας σοβαροί και αποφασισμένοι στο γήπεδο και τελικα πραγματοποιώντας ένα δεκάλεπτο στο οποίο το +10 έφτασε μέχρι και στο +25, με πολύ καλές άμυνες που έδωσαν την ευκαιρία για εύκολα καλάθια και σωστή κυκλοφορία απέναντι στην αντίπαλη άμυνα, που οδήγησαν σε εύστοχα σουτ 3 πόντων. Τους 24 πόντους του 1ου ημιχρόνου διαδέχθηκαν τελικά οι 48 του δεύτερου και η νίκη ήρθε σχετικά εύκολα απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα, με λίγες όμως λύσεις. Πολύ μεγάλο δεύτερο ημίχρονο από το Μαναριώτη που με 26 πόντους και 5 τρίποντα ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας. Κοντόγιαννης και Γκολέμης με 18 και 14 πόντους αντίστοιχα ακολούθησαν.

Στα άλλα παιχνίδια, η Αρχαία Κόρινθος επικράτησε δύσκολα του Πήγασου με 53-51 ενώ η Μπουμπουλίνα κατάφερε να επιβληθεί του Α.Ο.Ξ. και να τον οδηγήσει στη 2 ήττα σε 2 παιχνίδια παρά το ότι βρέθηκε να χάνει με 14 πόντους στα μέσα του 1ου δεκαλέπτου σε ένα παιχνίδι που παραλίγο να τιναχτεί στον αέρα λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος λόγω κάποιων εντάσεων που ξεκίνησαν από τον αγωνιστικό χώρο και μεταφέρθηκαν στην εξέδρα, με αποτέλεσμα οι διαιτητές να απαιτήσουν εκκένωση του κλειστού για να τελειώσει το παιχνίδι.

Την επόμενη εβδομάδα όλες οι ομάδες αγωνίζονται απέναντι σε γνώριμες αντιπάλους μια και διασταυρώνονται με αντιπάλους τους οποίους έχουν αντιμετωπίσει ξανά φέτος μια και ήταν στον ίδιο όμιλο της Α΄ φάσης.

Σημαντικά παιχνίδια, ειδικά μετά τη μέχρι τώρα διαμόρφωση της βαθμολογίας. Το Ξυλόκαστρο θέλει μόνο νίκη απέναντι στον Απόλλωνα για να πετύχει την 1η του νίκη και να πλησιάσει την κορυφή ενώ η ομάδα της Κορίνθου θέλει να παραμείνει αήττητη και στην κορυφή της βαθμολογίας, κάτι που θέλει και η Ερμιόνη που υποδέχεται τη Μπουμπουλίνα στην κοινή τους έδρα σε ένα επίσης πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ατρέας και Πήγασος συγκρούονται επίσης για 3η φορά.

Το Σάββατο στις 15:00 λοιπόν ο επόμενος αγώνας για την Ερμιόνη εντός έδρας. Ο κόσμος καλείται και πάλι να βοηθήσει τον Α.Ο.Ε. στη δύσκολη πορεία του όπως έχει κάνει ήδη στα 2 πρώτα παιχνίδια της 2ης φάσης.

Στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πίτας του Α.Ο. Ερμιόνης όπως και απονομή του κυπέλλου των Νεανίδων που κατέκτησαν το πρωτάθλημα Αργολιδοκορινθίας!!!

Α.Ο.Ε. (Σκορδής): Δαγρές 2, Ζάννος, Μαναριώτης 26(5), Γκολέμης 14(1), Μαγδαλινός 2, Δεβελέκος 6, Γανώσης 2, Μήτσου, Κοντογιάννης 18, Κοτσοβός, Παλυβός 2

19 σχόλια:

  1. ΟΛΑ ΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην φαση αυτη αγαπητε φιλε δεν υπαρχουν ευκολα παιχνιδια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. sigoura oles oi omades einai kales kai epitelous vlepoume ligo basket ,apla pisteuo se 2 apo ta 3 mats i diafora 8a einai pano apo 10-15 pontous .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ελα βρε δεν μπορουν να περπατησουν οι αλλοι...τι δυσκολα παιχνιδια λετε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ante mpas ki anevei i omada sto A pou den perpatane... petane.... xaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. nai pio a topiko!!!!oti na nai einai!!!!ante mia omada einai kalh oles oi alles idies!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. oti kai na einai pantws de sygrinete me thn A2...prwtatlhma parwdia! twra ginontai kapoia kala matsakia sthn b fash opote opoios kataferei na anebei kai xefygei apo thn mizeria aytou t prwatlhmatos tha nai poli tyxeros...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. pigasos-atreas 56-49 me 5 apousies o pigasos . kanena allo apotelesma kaneis???tnx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ermioni - Mpoumpoulina 87-54. To Ksylokastro kerdise ton apollona 21 pontous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ειχα πει ολα ασσος και ευκολα και τα δυο ματς πανω απο 10-15 ποντους . αντε γεια !!!επομενη προβλεψη και συγγνωμη απο τους φιλους της ομαδας περιμενω την αρχαια κορινθο να ξεφουσκωσει θα τερματισει τεταρτη και κατω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τζαμπα οι προβλεψεις αδερφε μου.αφου δεν βγαζεις λεφτα πανε χαμενες!Κι οσο για την επομενη προβλεψη σου,θα την εκτυπωσω και θα την τοιχοκολλησω στα αποδυτηρια της ομαδας μου....ετσι για να ξυπναμε σιγα σιγα και καποιοι αλλοι να εχουν στο μυαλο τους οτι τιποτα μεχρι τωρα ειναι τυχαιο!

    μετα τιμης
    ο αρχηγος του απολλωνα
    Τασος Χρηστου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπασκετικος σεβασμος φιλε για ολες τις ομαδες που συμμετεχουν στην 2η φαση. ειδικα σε τρεις απο τις εξι ΑΤΡΕΑ- ΜΠΟΥΜΠOΥΛΙΝΑ-ΑΠΟΛΛΩΝΑ ομαδες χωρις δικο τους κλειστο και οτι αυτο συνεπαγεται.........για μας η προσπαθεια δεν σταματα την 3η αγωνιστικη αλλα ουτε στο τελος της 2ης φασης......καλο βραδυ.!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. katarxin eksefrasa eugenestata prosopiki apopsi opos exo dei tis omades tpt allo .den eipa min prospathite kai sigoura sevomai tis omades pou kseniteuontai na proponithoun i na paiksoun . oute ego plironomai gia na kano provlepseis oute esi gia na paizeis mpasket ostoso exo dikaioma na ekfrazo apopsi kai na tin grafo .tespa xairomai an sou edosa kinitro ...
    basket is fun life is serious . tnx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το Σαββατο 12/2/στο κλειστο της Κορινθου 15.30 ελα να σε γνωρισουμε απο κοντα τα εξοδα για να ερθεις δικα μας.....
    Υ.Σ Λαθος η δημοσιευση του σχολιου για τον Χρηστου στο blogg απο (ανωνυμο....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτός ήταν και ο λόγος που για κάποιο διάστημα τα ανώνυμα σχόλια είχαν κλειδωθεί. Από τη στιγμή όμως που αποφασίστηκε να επιτραπούν, δεν κάνουμε επιλογή σχολίων και τα δημοσιεύουμε όλα.

    Είναι γνωστό πως κανένα ανώνυμο σχόλιο δεν εκφράζει την άποψη του blog, τα σχόλια δημοσιεύονται και ο καθένας μπορεί να απαντήσει/διαβάσει ελεύθερα. Σχόλια που προσβάλλουν οποιονδήποτε και οτιδήποτε καλό θα ήταν να υπογράφονται.

    Το σχόλιο διαγράφεται αφού πρώτα ζητήσουμε συγγνώμη από όλους όσους αναγκάστηκαν να διαβάσουν οτιδήποτε άσχετο με την ομάδα και την κατηγορία και στη συνέχεια από τον Τάσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλη συνεχεια παιδια.Ευχαριστουμε για την κατανοηση.
    Για το Δ.Σ του Α.Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΧ.ΚΟΡΙΝΘΟΥ
    Μεταξας Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή