Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Α.Ο. Ερμιόνης - Μπουμπουλίνα Σπετσών 87 - 54

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Α.Ο. Ερμιόνης στη Β' φάση του πρωταθλήματος απέναντι στη μαχητική Μπουμπουλίνα που παρατάχθηκε χωρίς το Δουφεξή, με την ομάδα μας να μένει μόνη πρώτη στην κούρσα του πρωταθλήματος μετά τα αποτελέσματα και των άλλων αγώνων.

Για μια ακόμα φορά το ξεκίνημα της Ερμιόνης ήταν μέτριο ως κακό, με κακές συνεργασίες κυρίως αμυντικά και βιαστικές επιλογές στην επίθεση. Η ομάδα μας προηγήθηκε χωρίς όμως να μπορεί να ξεφύγει στο σκορ με τη Μπουμπουλίνα να έχει τις λύσεις και να διατηρείται σε κοντινή απόσταση κι έτσι το 1ο ημίχρονο τελείωσε με διαφορά 10 πόντων υπέρ του Α.Ο.Ε. (37-27).

Το 3ο δεκάλεπτο θύμισε το καταιγιστικό 3ο δεκάλεπτο του προηγούμενου αγώνα, με τους παίκτες της Ερμιόνης να είναι πιο σοβαροί στην άμυνα και με πολύ σωστές επιθετικές επιλογές και επιτυχημένους αιφνιδιασμούς να ανοίγουν τη διαφορά και να ξεκαθαρίζουν την υπόθεση νίκη. Επιθετικά, για μια ακόμα φορά Μαναριώτης, Γκολέμης και Κοντογιάννης οδήγησαν τον Α.Ο.Ε. ενώ πολύ καλός ήταν ο Δαγρές τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, δίνοντας αρκετές λύσεις και δυσκολεύοντας την κυκλοφορία της μπάλας για τη Μπουμπουλίνα.

Στα αξιοσημείωτα και θετικά για την ομάδα μας η εξαιρετική παρουσία όλων σχεδόν των παικτών και κυρίως η εμφάνιση των Μπουρίκα, Κοτσοβού, Δάγκλη και Κρουμπούζου που επιβεβαίωσαν για μία ακόμα φορά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες μας. Εξαιρετικό και το κλίμα του αγώνα που διεξήχθη κάτω από ιδανικές συνθήκες και σωστή συμπεριφορά από τους παίκτες και των δύο ομάδων.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, το Ξυλόκαστρο επιβλήθηκε μάλλον εύκολα του Απόλλωνα κρίνοντας από το τελικό +21, ενώ ο Πήγασος που είναι και ο επόμενος αντίπαλος της Ερμιόνης επικράτησε με 56-49 του   Ατρέα πιάνοντας την Αρχαία Κόρινθο στη βαθμολογία όπου ισοβαθμούν έχοντας από 2 νίκες. Μόνος πρώτος και αήττητος λοιπόν ο Α.Ο. Ερμιόνης που θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του και να κάνει ακόμα ένα βήμα προς την άνοδο το επόμενο Σάββατο με αντίπαλο τον Πήγασο στο κλειστό του Αστρους στις 16:00. Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα κρίσιμο  καθώς ο Πήγασος θέλει να αποκτήσει προβάδισμα απέναντι στους άλλους διεκδικητές αλλά και να φρενάρει την πορεία της Ερμιόνης, ενώ η ομάδα μας θέλει να συνεχίσει την επιτυχημένη εως τώρα πορεία της συνεχίζοντας αήττητη προς την άνοδο μέσα σε μια δυνατή έδρα και απέναντι σε μια ομάδα που πάντα έχει τον κόσμο δίπλα της.

Μετά το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε η απονομή του κυπέλλου στις νεάνιδες του Α.Ο.Ε. για την πολύ μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος Αργολιδοκορινθίας μέσα σε αποθέωση, αλλά και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με τον προπονητή της ομάδας να είναι ο μεγάλος τυχερός που κέρδισε το φλουρί. Πολύ όμορφες στιγμές που όλοι ευχόμαστε να συνεχιστούν.
                    
Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει όλοι οι φορείς να σταθούν κοντά στην προσπάθεια που γίνεται και να βοηθήσουν ο καθένας με όποιο τρόπο μπορεί και του αναλογεί. Δεν είναι μέρα και ώρα για μουρμούρες, αλλά ένα γήπεδο που φιλοξενεί 10 τμήματα του Α.Ο.Ε, το Κρανίδι, τη Μπουμπουλίνα αλλά και δραστηριότητες όπως τέννις, γυμναστικές διδακτικές ώρες του σχολείου και οτιδήποτε άλλο, δε μπορεί να σκουπίζεται κάθε Σάββατο... Εκτός και αν πρέπει να γίνει το κακό σε κάποιο από τα παραπάνω τμήματα για να κάνουμε τα αυτονόητα... Καλές οι απονομές και οι γιορτές, αλλά καλό είναι να είμαστε σωστοί σε όλες τις υποχρεώσεις μας έτσι ώστε να μπορούμε να πανηγυρίζουμε ξέροντας ότι έχουμε κάνει όλοι μας ό,τι είναι δυνατό για να βοηθήσουμε τις προσπάθειες και να διασφαλίσουμε τη σωματική ακεραιότητα των παικτών/παικτριών.

 Αναλυτικά φωτορεπορτάζ της απονομής:
http://stamdamd.blogspot.com/2011/02/blog-post_3356.html
http://eikonoskopionews.blogspot.com/2011/02/2010-2011.html


Οι πόντοι του Α.Ο.Ε. (Σκορδής Ι.): Δαγρές 8, Κρουμπούζος 1, Ζάννος, Μαναριώτης 20(4), Γκολέμης 20(4), Μαγδαλινός 6, Δεβελέκος 7(1), Γανώσης 2, Μπουρίκας 2, Κοντογιάννης 17, Κοτσοβός, Δάγκλης 4

14 σχόλια:

  1. Καλησπέρα!

    Πήγασος - Ερμιόνη 69-65

    Το Ξυλόκαστρο ήταν μπροστά με τον Ατρέα αλλά δεν έχουμε τελικό αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μια διορθωση πηγασος - ερμιονη 65-69 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΧ.ΚΟΡ - ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ 71-43

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O pigasos tha valei kammia kainouria anartisi????? Na enimerothoume re paidia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. den eimai o admin to blog tou pigasou alla sintoma 8a grapsei . apo oti vlepo kiolas kamia omada den egrapse akoma kati, ase na perasei tou agiou valentinou kai vlepoume. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Nai alla gia kati kopi ti pita kai kati mini gunaikeia to blog t pigasou exei enimerosei....me tin ermioni kalousate ton kosmo na gemisei to gipedo .... Ade geia!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. xalarose megale........kai koita na breis kamia gomena na asxolitheis mera pou einai.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. File tin gomena tun xortasa to savvato pou piga mia ekdromi sto astros!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. parakolou8ontas sixna to blog ,apo to ade geia kai tin empa8eia sou katalabaino oti exeis pikra8ei apo proigoumeno dimosieuma kai prospa8eis na dimiourgiseis entasi .den eisai apo ermioni oute isouna sto astros to savato . se allo agona epezes .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. einai erwteysimo to astros vre panathemase romantiko agori!

    ΑπάντησηΔιαγραφή