Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Α.Ο. ΕΡΜΙΟΝΗΣ - Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 88 - 68

Πέμπτη συνεχόμενη νίκη για τον Α.Ο. Ερμιόνης στα play offs της Α2 ΕΣΚΑ-Κ, απέναντι στον Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου που μέχρι το Σάββατο ήταν μόνος δεύτερος στη βαθμολογία.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε ιδανικά για την ομάδα της Ερμιόνης καθώς τα προγνωστικά για ντέρμπι δεν επιβεβαιώθηκαν. Η ομάδα της Ερμιόνης, με όπλα την πολύ καλή της άμυνα και το γρήγορο μπάσκετ που τη χαρακτηρίζει στα περισσότερα παιχνίδια της φετινής χρονιάς, έχοντας τον Κοντογιάννη σε εξαιρετική μέρα επιθετικά αλλά και με όλους τους υπόλοιπους παίκτες που αγωνίστηκαν να δείχνουν τρομερή διάθεση σε άμυνα και επίθεση, μετέτρεψε το παιχνίδι σε παράσταση για ένα ρόλο. Γανώσης και Δεβελέκος βοήθησαν πάρα πολύ την ομάδα σε τομείς που δεν αποτυπώνονται στο φύλλο αγώνα, ενώ είχαν συμπαραστάτες ως συνήθως τους Μαναριώτη και Γκολέμη πουπέτυχαν 17 και 10 πόντους αντίστοιχα. Σημαντική βοήθεια στον άσσο από το Δαγρέ κυρίως αμυντικά αλλά και συνολικά από όσους παίκτες αγωνίστηκαν και όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι από τον πάγκο, σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν εύκολο, απέναντι σε μια πολύ αξιόλογη και νοικοκυρεμένη ομάδα όπως έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια με την παρουσία της στην κατηγορία.

Ένα μεγάλο μπράβο ανήκει στον κόσμο της Ερμιόνης, που παρά το προχωρημένο της ώρας λόγω του παιχνιδιού της Μπουμπουλίνας με τον Ατρέα αλλά και το ποδοσφαιρικό ντέρμπι που όλοι περίμεναν, έδωσε το παρών στο κλειστό βοηθώντας την ομάδα. Για όσους προτίμησαν την ποδοσφαιρική παράσταση του Φαλήρου, ελπίζουμε να ικανοποιήθηκαν από το θέαμα και τους περιμένουμε κοντά μας την επόμενη εβδομάδα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια και μετά τους συνδυασμούς των αποτελεσμάτων, το 2ο πλέον Ξυλόκαστρο επιβλήθηκε εύκολα όπως αναμενόταν του Πήγασου ο οποίος παρακολουθεί τις εξελίξεις στην κορυφή από την 4η θέση του ομίλου, ενώ άνετη νίκη που συνδυάστηκε με όμορφο μπάσκετ πέτυχε ο Ατρέας απέναντι στη Μπουμπουλίνα που αγωνίστηκε με σημαντικές ελλείψεις, παίρνοντας το 1ο ροζ φύλλο για τη 2η φάση και καταφέρνοντας να πατήσει στην 5η θέση της βαθμολογίας. Ο Απόλλωνας με 2 ήττες ισοβαθμεί με το Ξυλόκαστρο που την επόμενη αγωνιστική επισκέπτεται την Ερμιόνη σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις 2 ομάδες, καθώς οι πρωτοπόροι με νίκη θα βρεθούν πολύ κόντα στο πρωτάθλημα, ενώ ο Α.Ο.Ξ. από την πλευρά του με νίκη και ελπίζοντας σε συνδυασμό αποτελεσμάτων στη συνέχεια διατηρεί τις ελπίδες του για την κορυφή αναλλοίωτες.

Η ώρα διεξαγωγής του μεγάλου αυτού παιχνιδιού είναι στις 19:00 με το κλειστό της Ερμιόνης να αναμένεται γεμάτο και όλα τα στελέχη της ομάδας να είναι βέβαια για τη σωστή και μέσα σε αθλητικά πλαίσια συμπεριφορά και στήριξη της ομάδας από όσους παρευρεθούν στο γήπεδο.

Ευχόμαστε να δούμε ένα παιχνίδι αντάξιο της ποιότητας και της βαθμολογικής θέσης των 2 ομάδων και να πανηγυρίσει τη νίκη ο καλύτερος.

Α.Ο.Ε. (Σκορδής Ι.): Δαγρές 8, Ζάννος, Μαναριώτης 10(1), Γκολέμης 17, Κρουμπούζος, Δεβελέκος 16, Γανώσης 7, Μήτσου, ΚΟντογιάννης 26, Κοτσοβός, Δάγκλης 4

3 σχόλια: