Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Α.Ο. Ερμιόνης - Απόλλων Αρχαίας Κορίνθου

Το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου η Ερμιόνη αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου εντός έδρας στις 18:30 στο ντέρμπι κορυφής. Η Αρχαία Κόρινθος με 1 ήττα από το Ξυλόκαστρο βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας και θα επισκεφθεί την Ερμιόνη με στόχο το πλασάρισμά της στην 1η θέση, ενώ ο Α.Ο.Ε. θέλει να συνεχίσει την αήττητη πορεία του προς την άνοδο.

Οι φίλοι της ομάδας αναμένεται να γεμίσουν το γήπεδο και να ενισχύσουν όπως πάντα με κόσμιο τρόπο την ομάδα μας! Στα άλλα παιχνίδια, το Ξυλόκαστρο υποδέχεται το Άστρος και η Μπουμπουλίνα αντιμετωπίζει τον Ατρέα που ψάχνει την 1η του νίκη.

8 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά, ασχολειστε όλοι με τα προηγούμενα κι όχι με τα επόμενα

    το οτι το σαιτ της κορινθου μιλαγε για μεταγραφη του αρχοντη απο το λουρακι το προλαβε κανεις πριν το κατεβασουν??? οτι θα παιξει πρωτα φορα το σαββατο απεναντι στον αοε? ξερει κανεις αν γινονται μεταγραφες τετοια περιοδο??? και ποιος ειναι τελοσπαντων αυτος ο παικτης τον ξερει κανεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεταγραφές δεν γίνονται αλλά καινούργια δελτία έχουν δικαίωμα να εκδώσουν οι ομάδες με ορισμένες προυποθέσεις, όπως ο παίκτης να μην είναι στην δύναμη καμίας ομάδας και να μην έχουν αγωνισθεί στο πρωτάθλημα τα προηγούμενα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς ολους τους φιλους ωρα εναρξης του αγωνα μεταξυ των ομαδων <Α.Ο ΕΡΜΙΟΝΗΣ - Α.Ο ΑΠΟΛΛΩΝ το Σαββατο 19/2/11 18.00
    Απο Α.Ο ΑΠΟΛΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η σωστη ωρα εναρξης 18.30 συγνωμη για το λαθος
    Απο Α.Ο ΑΠΟΛΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστούμε!!! Διορθώνουμε και το αρχικό post.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α.Ο.Ε απλα αητητος ποσο ποναει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή