Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Απονομές - Χοροεσπερίδα Α.Ο. Ερμιόνης

Mία τόσο επιτυχημένη χρονιά σαν τη φετινή, δε θα μπορούσε να έχει ένα λιγότερο επιτυχημένο επίλογο. Για μια ακόμα φορά, οι παίκτες/παίκτριες του Α.Ο. Ερμιόνης και κυρίως αυτοί των μικρότερων ηλικιακά τμημάτων, δούλεψαν ομαδικά και παρουσίασαν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που άφησε έκπληκτους όσους ήρθαν το Σάββατο στο κλειστό της Ερμιόνης. Οι διαφορές εμφανείς ακόμα και σε όσους δε συνήθιζαν να ακολουθούν την ομάδα, η γιορτινή ατμόσφαιρα εξαιρετική και το γήπεδο στολισμένο με μπαλόνια, φωτογραφίες και διακριτικά των ομάδων μας. Η αλήθεια είναι ότι η κούραση όλων των δημιουργών αυτής της εικόνας άξιζε τον κόπο.

Αρκετή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, το γήπεδο ήταν γεμάτο από πολλούς φίλους της ομάδας, προσωπικούς φίλους και τις οικογένειες των παικτών/παικτριών, φυσικά όλο το διοικητικό συμβούλιο αλλά και μέλη της διοίκησης του Ερμή Ερμιόνης που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα φέρει ένα ακόμα πρωτάθλημα στα φετινά αθλητικά δρώμενα της Ερμιόνης. Ξεχωριστή αναφορά θα θέλαμε να κάνουμε στον  κ. Παναγιώτη Μεταξά, πρόεδρο του Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου, που μας τίμησε με την παρουσία τη δική του αλλά και της συζύγου του, επιβεβαιώνοντας τις πολύ καλές σχέσεις των δύο συλλόγων αλλά και την αγάπη του για το άθλημα και την κατηγορία.

Μπλε εναντίον άσπρων λοιπόν, με συνθέσεις ανάμεικτες από όλα τα τμήματα της ομάδας. Παίδες, έφηβοι, νεάνιδες, άντρες, χωρισμένοι σε 2 ομάδες. Παρουσίαση των ομάδων από τον Πρόεδρο της ομάδας και όλα ήταν έτοιμα για το jump - ball.

 Το παιχνίδι ξεκίνησε και η ευκαιρία να παρουσιαστεί κάτι καλό για μία ακόμα φορά δεν πήγε χαμένη. Για την ιστορία, μετά από ένα αμφίρροπο 1ο ημίχρονο και με τους μπλε να προηγούνται με 7 πόντους στο 3ο δεκάλεπτο, το παιχνίδι έληξε βρίσκοντας τους 'Ασπρους νικητές, με τις κινήσεις ματ που έγιναν από τον άσπρο πάγκο να οδηγούν στο νικηφόρο αποτέλεσμα κατά την αντικειμενικότατη γνώμη του blog. Αυτό ήταν κάτι που είχαμε προβλέψει εδώ και μέρες μια και είχαμε εσωτερική πληροφόρηση από τους άσπρους για τις ατελείωτες ώρες βιντεοθεραπείας και την ανάλυση των συστημάτων του αντίπαλου προπονητικού team, αλλά ταυτόχρονα και κάτι που δεν έχει καμία σημασία σε ένα παιχνίδι-γιορτή, όπου το ζητούμενο είναι να ευχαριστηθούν όλοι το μπάσκετ.

Αμέσως μετά το παιχνίδι είχαν προγραμματιστεί οι απονομές. Οι νεάνιδες είχαν παραλάβει το κύπελλο των πρωταθλητών λίγο καιρό πριν αλλά είχαμε ακόμα το γυναικείο που αποτελείται από τον ίδιο κορμό, το παιδικό και φυσικά το ανδρικό τμήμα. Χαμηλωμένα φώτα με τους προβολείς να σημαδεύουν μια μια τις παίκτριες και αργότερα τους παίκτες των ομάδων μας, με τον αρχηγό της ανδρικής ομάδας να βγαίνει από τα αποδυτήρια τελευταίος, ακολουθούμενος από τον Coach που μετά τις φετινές διακρίσεις αναρωτιόμαστε που θα βρει χώρο να τοποθετήσει μελλοντικά μετάλια...

Λίγα λεπά πριν την απονομή των ανδρών παρουσιάστηκε βίντεο-αφιέρωμα από το Εικονοσκόπιο - eikonoskopionews.blogspot.com, θυμίζοντάς μας κάποιες φετινές στιγμές της πορείας της ομάδας.


Η φιέστα τελείωσε με χορούς και αναμνηστικές φωτογραφίες εντός του κλειστού και το ραντεβού ανανεώθηκε για το Makis-Inn όπου ήταν προγραμματισμένη  η χοροεσπερίδα της ομάδας. Το τι ακολούθησε εκεί, δεν περιγράφεται. Άφθονο κέφι και πολύς κόσμος τον οποίο ευχαριστούμε για την παρουσία και τη στήριξή του. Χορός, τραγούδι από μικρούς και μεγάλους, παίκτες και φίλους της ομάδας με την βραδιά όπως σας είχαμε προιδεάσει να μην τελειώνει πριν τις πρωινές ώρες της Κυριακής και με το Μαναριώτη να κερδίζει ομόφωνα  τον τίτλο του MVP.

Όπως σε όλες τις χαρούμενες μέρες, δεν έλειψε στο τέλος και η παραφωνία που θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα φυσικά.. Δεν είναι ώρα για γκρίνιες όμως και δε θα επεκταθούμε..

Θυμίζουμε ότι η χρονιά ακόμα δεν έχει τελειώσει καθώς απομένουν τα παιχνίδια των Νεανίδων για το  Πανελλήνιο πρωτάθλημα για τα οποία θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα. Ελπίζουμε όσο κόσμο είχαμε κοντά μας το Σάββατο στο γήπεδο αλλά και στη χοροεσπερίδα, να έχουν δίπλα τους τα κορίτσια στην προσπάθειά τους, αλλά και το αντρικό στην προσπάθεια παραμονής στη μεγαλύτερη κατηγορία την επόμενη χρονιά.

Κλείνοντας, ένα μεγάλο "ευχαριστώ" από την πλευρά των παικτών σε όλα τα μέλη της διοίκησης, σε όσους είναι κοντά στην ομάδα και τη βοηθούν με οποιοδήποτε τρόπο. Ένας λόγος παραπάνω για τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας σε όλα τα παιχνίδια και σε όλες τις προπονήσεις προσπαθώντας να βοηθήσουν τους παίκτες και την ομάδα σε όποιο πρόβλημα προκύψει. Αναφερόμαστε ξεχωριστά στον πρόεδρο κ. Βαγγέλη Δημαράκη και στον ταμία της ομάδας κ. Δημήτρη Μπουκουβάλα που είναι παρόντες παντού και πάντα τα τελευταία χρόνια, δίπλα στους παίκτες και στην ομάδα σε ό,τι κι αν χρειάζονται κατά τη διάρκεια της χρονιάς και στους οποίους αναλογεί μεγάλο μερίδιο της φετινής επιτυχίας. Ακόμα ένα "ευχαριστώ" από όλους μας στον "Αμερικάνο" της διοίκησης του Α.Ο.Ε (Stam) που δεν ήταν μαζί μας το Σάββατο για όσα έχει κάνει για την ομάδα.

Καλή συνέχεια στα κορίτσια, καλη ξεκούραση σε παίδες, έφηβους και άντρες. Η επόμενη χρονιά αποτελεί ένα στοίχημα για την ομάδα, διοίκηση και παίκτες-προπονητή. Ευχόμαστε ο κόσμος της Ερμιόνης να αναγνωρίσει και να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια με όποιο τρόπο θέλει και μπορεί, έτσι ώστε ο Α.Ο. Ερμιόνης να καταφέρει να εδραιώσει την παρουσία του στην πρώτη κατηγορία συνεχίζοντας να δουλεύει με αρχές και μέσα σε οικογενειακό και ομαδικό κλίμα, αλλά και να συνεχίσει να διακρίνεται στα τμήματα των ακαδημιών που είναι και τα πιο σημαντικά για κάθε σύλλογο.

 Ακολουθεί photostory από τη φιέστα του Σαββάτου:


Ο πρόεδρος της ομάδας δίνει το σύνθημα για την έναρξη της βραδιάς

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ερμιόνης

Η Παρουσίαση των άσπρων
 
Η παρουσίαση των μπλε


Αντρέας Κρητικός στη γραμμή μετά το αντιαθλητικό φάουλ που δέχτηκε. Ακόμα και μετά από χρόνια, δε σταματιέται εύκολα..




Το τελικό σκορ


Η παρουσίαση των Γυναικών

Η παρουσίαση των Παίδων

Η παρουσίαση του Αντρικού


Η ώρα της απονομής



Ρετρό...

Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα πριν 7 χρόνια μετά την άνοδο της ομάδας από το (τότε) Γ' τοπικό. Στη συνέχεια στην παρέα προστέθηκε ο Θύμιος, αργότερα ο Σόφο και τα άλλα παιδιά και...



...κάπως έτσι κατέληξε!!

Η κούπα πέρασε από πολλά χέρια και φωτογραφήθηκε με όλους τους παίκτες και με αρκετούς φίλους της ομάδας!
Ο κ. Παναγιώτης Μεταξάς, πρόεδρος του Απόλλωνα Aρχαίας Κορίνθου, μας τίμησε με την παρουσία του τόσο στο γήπεδο όσο και στο πάρτυ της ομάδας! Στη φωτογραφία με το Νίκο Αραπάκη που το 2004 ήταν ένας από αυτούς που βοήθησαν τη σύσταση της τότε ομάδας μπάσκετ της Ερμιόνης.

Σημαντική η στήριξη του Γιώργου Καλλιάνου, του Θωμά Σκούρτη αλλά και όλης της ομάδας του Εικονοσκοπίου κατά τη διάρκεα της χρονιάς. Ο εκ των δημιουργών του εξαιρετικού βίντεο που προβλήθηκε πριν την απονομή του Ανδρικού παρέα με τι άλλο? Την κούπα! Το βίντεο - αφιέρωμα στην άνοδο του Α.Ο.Ε. θα το βρείτε μαζί με όλα τα νέα της Ερμιονίδας και όχι μόνο στη γνωστή διεύθυνση του εικονοσκοπίου: http://eikonoskopionews.blogspot.com


Οι πρωταθλητές έχουν και τα τυχερά τους...

Για να παίζουν κάποιοι, ταλαιπωρούνται κάποιοι άλλοι...
Οι δύο φετινές κούπες του Α.Ο.Ε με εκπροσώπους της αντρικής αλλά και της γυναικείας ομάδας
Ο χορός έχει ξεκινήσει μετά από προτροπή του Προέδρου της ομάδας που πρωταγωνίστησε όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες

Εξαιρετική η φυσική κατάσταση όλων των μελών της ομάδας. Δε σταμάτησε κανείς μέχρι το πρωί!




Το ζειμπέκικο του αρχηγού μας. Ο Χρήστος αποτελεί το σύνδεσμο της σημερινής ομάδας με τον ιστορικό Α.Ο.Ε. στον οποίο έχει συμπληρώσει πάνω από 20 χρόνια παρουσίας από την 1η του συμμετοχή στα τοπικά πρωταθλήματα και στη Γ' Εθνική κατηγορία μέχρι σήμερα. Ένας από τους παίκτες που στάθηκαν στην ομάδα στα εύκολα αλλά κυρίως στα δύσκολα που ακολούθησαν πριν την ανάκαμψή της. Δεν είναι τυχαίο ότι απεικονίζεται ως αθλητής του παιδικού και παμπαιδικού τμήματος στις φωτογραφίες της αρχής της δεκαετίας του '90!

Οι οπτικές παθήσεις έχουν αρχίζει να επηρεάζουν τον 3ο αρχηγό.. Λίγη ώρα μετά αναφώνησε το περίφημο "δε βλέπω"..
..και άρχισε να χρησιμοποιεί μεγαλύτερα ποτήρια (κούπες) για να μη χάσει το ρυθμό του.
Μεγάλες συμφωνίες το βράδυ του Σαββάτου, δείχνουν πως η ομάδα θα συνεχίσει την πετυχημένη πορεία της.

"Δε χάνω από κανέναν κολλητέ!!" Η κούπα αποδεικνύει πως ο 1ος φετινός μας σκόρερ έπεσε μέσα στις προβλέψεις του


Παρόν και μέλλον!




Τον αρχηγό διαδέχθηκαν ο Coach αλλά και όλοι οι μεγάλοι παίκτες/χορευτές της ομάδας!

Προσοχή!! Μετά από κάποια ποτά ίσως μπερδέψετε τα κύπελλα με τα καπέλα..

Όλοι έτοιμοι για το ζωντανό πρόγραμμα...
Έναρξη του live προγράμματος!! Με τον Τάκη να παίρνει το μικρόφωνο, το κέφι πραγματικά χτύπησε κόκκινο! Αποθέωση για τον τραγουδιστή από όλο το μαγαζί! Nτουβ!!!!!


Σε θέλω σου λέω (Ντουβ!)
για σένα αναπνέω
αμφιβολίες δεν χωράνε εδώ
πες μου που θες να στο ορκιστώ....
.

Η "Αράχνη" προσπαθεί να διδάξει τις νεότερες γενιές χορευτικά της εποχης της.. Τελικά διαπιστώνει ότι δε μπορεί με τίποτα να βρει ρυθμό...

5 σχόλια:

  1. mazi tou xronou ermionh kai kranidi!!!!
    golemhs
    manariwths
    kontogiannhs
    kapogianhs
    giannakopoulos
    zanos
    develekos
    thumios
    sofo
    ganwshs
    eustratiou
    mexis!!!kai me erwtimatika staikos fasilhs!!alla kai oloi oi mikroi kai twn 2 omadwn pou tha sumplhrwnoun ta opoia kena uparxoun!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Golemis manariotis kontogiannis giannakopulos kapogiannis mizis prosilis ganosis develekos dimarakis staikos daglis sarantos kai an sunexisei poulis .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pentada re paidia bgalate??an ginei sigxwneysh prepei na ginei kai omada pou tha xtipisei prwtathlima...to opoio simainei lefta!!proswpiki apopsi kalutera anti gia lefta na moirazete mpales stous paixtes...merikoi theloun apo mia o kathenas kai dn tous ftanei kan!!mono erwtimatiko dld o poulis??giannakopoulos kapogiannis kanonika kai tou xronou...eleos poso akomi grafiko mpasket tha paiksoun??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. giati na ginei enwsh;;o kathenas monos tou kai oti kanei.o skopos einai na paizoun ola ta paidia.allwste to kranidi twra thimithike thn ermioni pou paei kala..opoios agapaei thn omada ths ermionhs na meinei kai na paiksei gi' authn..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. tha mas peite kana neo gia thn omada???

    ΑπάντησηΔιαγραφή