Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Κορασίδες Α.Ο. Κρανιδίου - Α. Ο. Ερμιόνης 40 - 70

Θετικά ξεκίνησε η χρονιά για τον Α.Ο.Ε. με τον πρώτο επίσημο αγώνα του τμήματος κορασίδων απέναντι στο Κρανίδι.


Τυπικά γηπεδούχος ο Α.Ο. Κρανιδίου στο κλειστό γυμναστήριο της Ερμιόνης, με τον κόσμο να κάνει την εμφάνισή του για να υποστηρίξει την ομάδα αλλά και για να δει την εξέλιξη του τμήματος. Από τις 10:30 το πρωί, μια που αγώνας ξεκινούσε στις 12, τα κορίτσια της Ερμιόνης μαζεύτηκαν στο γήπεδο για τις τελευταίες οδηγίες, κάποια χαλαρά σουτ αλλά και το ζέσταμα πριν τον αγώνα.


Ένας αγώνας που δεν αντέχει σε κριτική όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ με τη διαφορά των 30 πόντων να αντικατοπτρίζει πλήρως τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων αλλά και που δείχνει το πόσο καλή δουλειά γίνεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.


Αν εξαιρέσει κανείς το πρώτο καλάθι του Κρανιδίου, όταν και προηγήθηκε με 2-0, η ομάδα της Ερμιόνης δεν ακολούθησε στιγμή στο σκορ και παίρνοντας κεφάλι από την αρχή έδειξε σε όλους ποιος είναι το αφεντικό μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου. Ο Σκορδής είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες αλλά και να έχει σε μεγάλη μέρα τη Φλεβαράκη η οποία με 21 πόντους και 2 τρίποντα ήταν πρώτη σκόρερ του αγώνα, ευστοχώντας με κάθε τρόπο απέναντι στην άμυνα τιυ Κρανιδίου. Ρέκκα με 13 , αλλά και η 1η σκόρερ της περσινής περιόδου Στάικου με 10, ακολούθησαν σε σκοράρισμα, με όλα τα κορίτσια να βοηθάνε σημαντικά και να δείχνουν πως η φετινή ομάδα μπορεί να προχωρήσει και να στελεχώσει στο μέλλον αυτή των νεανίδων αλλά και των γυναικών.


Καλή συνέχεια και καλή χρονιά


Οι πόντοι του Α.Ο.Ε.: Ρεκκα Μ. 4, Κουνουπιωτη, Μπουγιουρα 4, Μιζη Α., Φλεβαράκη 21 (2)Μιζη Μ. 4, Παπαμιχαηλ 6, Δημουλα 2, Ρεκκα Σ. 13, Σταικου 10, Κρινη 10, Ντοκο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου